Toimitusehdot

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan www.punkalive.fi sivuilla, tuotteen tiedoista Kysy lisää tuotteesta/Tilaa tuote-lomakkeella. Voitte myös ottaa yhteyttä sähköpostilla inka.tirronen@punkalive.fi tai puhelimitse +358 50 5313839. Saatte tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostiinne mahdollisimman pian. Pakkauskulut sisältyvät tuotteen hintaan. Toimituskulut Suomeen ovat alkaen 4,90€. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan. Lähetyskulut ulkomaille lisätään hintaan tapauskohtaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

MAKSAMINEN
Lähetämme laskun ennen toimitusta sähköpostiin. Tilatut tuotteet tulee maksaa ennen toimitusta.

TOIMITUSTAPA JA -AIKA
Tilaamanne tuote toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Tuotteet toimitetaan postipakettina, matkahuollon tai kaukokiidon välityksellä, toimituksen koosta riippuen. Jos tuote ei ole valmiina varastostamme, valmistamme tuotteen mahdollisimman pian. Keskustelemme asiakkaan kanssa tarvittaessa lisää tuotteista ja toimituksista. Toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.

PALAUTUKSET
Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön mikäli se palautetaan. Ilmoitathan meille ensin, mikäli haluat palauttaa tuotteen, niin ohjeistamme kuinka palautus tehdään. Korvaamme palautuksesta aiheutuvan postin, matkahuollon tai kaukokiidon kustannukset asiakkaalle, mikäli tuote on virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen kulut itse.

LUNASTAMATON PAKETTI
Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus tai peruutus. Mikäli paketista ei ole tehty erikseen ilmoitusta tai palautusta, perimme toimituskustannukset.

TOIMITUKSEN ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustanne, tulee siitä ilmoittaa 14 päivän kuluessa. Ilmoitus tehdään yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla yllä mainittuun numeroon.

Ajankohtaista

20.10.2021 - Punkalive-tuotteiden myynti jatkuu.

Voit ostaa tuotteitamme suoraan Made in Finland Shop verkkokaupasta.

Valmistamme myös erilaisia projektituotteita. Valmistamme yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisia projektikokonaisuuksia asiakkaan ja suunnittelijan toiveiden mukaisesti.

Olethan yhteydessä meihin ja suunnitellaan yhdessä projektikokonaisuutesi.

Lue lisää

14.06.2021 - Punkalive® -tuotemerkin kuluttajatuotteiden myynti päättyy

Punkaharjun Puutaito Oy:n Punkalive® -tuotemerkkiä koskevien kuluttajatuotteiden myynti loppuu 1.8.2021 alkaen.

Yritys tulee Punkalive® -tuotannon osalta jatkossa keskittymään ainoastaan projektituotantoon ja -myyntiin. Uusia tilauksia ei näin ollen vahvisteta enää 30.7.2021 jälkeen. Tilaukset, jotka on jo vahvistettu, toimitetaan suunnitellusti.

Lue lisää